lördag 19 december 2009

borta bra men hemma bäst

I torsdags kväll klockan 22.00 landade vårt plan på arlanda flygplats. För oss som fortfarande var inställda på thailandstid så var klockan 04.00 på natten. Under den 12 timmar långa flygresan fick jag feber, feberfrossa och ont i rygg, axlar och nacke. Det var jobbigt att veta att vi hade en lång bilresa framför oss. Klockan 05.00 svensk tid kom vi till nabben. Då var klockan 11.00 i thailand och jag var ju såklart pigg. Vi sextiden på morgonen somnade vi, och vaknade vid 9.00. Då hade jag 38.5 graders feber och var inte i stånd att gå till skolan.

På eftermiddagen fick jag dock pallra mig ur sängen och så tog vi bilen in till kalmar för att hämta mamma som kom med tåg från Borlänge.

Så nu är mamma här, vi har massa snö, och det snöar. Imorgon är det 4e advent och idag ska vi köpa en gran :D jag är lycklig. Fast kall ^^

CIAO!

onsdag 2 december 2009

Hejdå

Maten står i ugnen eller puttrar på spisen i väntan på hungriga resenärer. Det blir vanlig svensk husmanskost när vi nu ska iväg och äta liiiis i 2 veckor. Det blir falukorv i ugn med lök,senap och ost och potatismos och ärtor till de (=

Jag har insett att det har varit lite tråkiga inlägg på senaste tiden, jag har bara rabblat upp vad jag har gjort under min dag. Men skolan tar så mycket kraft så jag har inte orkat klura ut något intressant att skriva om. Men efter Thailandsresan så är jag förhoppningsvis utvilad och kan hitta på något intressant att skriva om :P

Snart sticker vi, och imorgon kommer jag ligga och sola vid den här tiden ^^

Puss och hej så länge
CIAO!

tisdag 1 december 2009

dagen före dagen D

Idag har varit en känslomässig berg och dalbana. I skolan var jag glad, det var en intressant föreläsning om Piaget & Vygotskji eller hur dem stavas... dessutom fick vi sluta tidigare.
Därefter vart jag surig och arg, antagligen resenerver, och kom ihop mig med Hagge.

Åkte i alla fall hem efter en snabb visit på algots. Städade ihop alla Garmins saker och sedan bar det av till Håkan där Garmin ska spendera två veckor. Det var det jobbigaste jag någonsin gjort..
När vi åkte därfirån grät jag som ett litet barn. Så medans Hagge var inne och betalade för pizza satt jag och snorade och lipade så pass att Linnéa ringde och fick trösta mig.

Men enligt rapporter så verkar Garmin reda sig bra i det stora huset.
Jag och Hagge ska dit imorgon och pussa och krama på honom :'(
kommer sakna min lilla bäbis.

Imorgon ska jag upp okristligt tidigt, kika på julkalendern som förövrigt verkar vara den bästa på flera år.. kanske ett decennium. Sedan blir det att ta tag rakning utav alla dess hemliga vrår. Lite frukost på det, ta itu med disken, hälsa på vår guldklimp, och sedan kommer resesällskapet hit på middag så vi står oss. Lämnar Nabben senast kl 13 för att färdas mot Arlanda.

Såhär dags imorgon sitter vi på ett flygplan :S usch, så nervös jag är.

Kommer som ni förstår bli dåligt med bloggande medans jag är borta :P

CIAO!