torsdag 29 juli 2010

Bloggar via iphone

Hey hey hey...
Testar för första gången att blogga via min iphone, vi får la se hur dant resultatet blir. Snart är det endast en liten vecka kvar tills la familia kommer till lilla mig :D ligger i sängen och kikar på satc!! Dags att sova, nightynight!

söndag 18 juli 2010

Lööööööve

Vill man bevittna kärlek ska man befinna sig på en tågstation när ett tåg rullar in på perrongen, en massa människor står där och väntar på efterlängtade nära och kära. Massa kramar och pussar, leenden och känslor. Det är en av mina favoritsaker att bevittna, det påminner mig om slutscenen i LoveActually =)

Kanske känner jag så varmt för det eftersom det är på perrongen i Borlänge som min familj brukar stå och vänta på mig när jag kommer hem på besök.

Jobbat idag, ledig imorgon. Jag ska vila upp mig, har lite feber och ont i öronen. Som om inte de vore nog så slog jag i knäet ordentligt imorse, precis innan jag skulle till jobbet.

CIAO!!

onsdag 14 juli 2010

kokos och solvarm hud

Vecka tjugosju var en riktig höjdarvecka som innehöll allt en höjdarvecka ska innehålla det var sol, bad, god mat, glass, minigolf, båtturer, shopping, filmer som Eclipse på bio och massa mys vänner emellan. Här nedan tänkte jag presentera veckan i bilder:



bad i poolen med Maria :)



båttur ut till köpingsvik



där vi solade och badade



vi åt mat på pappa blå - borgholm



tre snyggingar i borgholm.

En fin vecka helt enkelt. Jag älskar när jag får besök utav mina vänner ifrån Borlänge, det är alltid roligt att visa dem hur jag lever och bor. Även om jag saknar dem och tycker att det är himla roligt att åka hem och hälsa på i Borlänge så är Timmernabben och Kalmar mitt hem nu. I Augusti kommer min, min, min älskade familj hit på besök. Då har vi bland annat planerat in en tripp till Karlskrona.

Nu ska jag bara jobba tills dess, ser fram emot 9 juli då jag äntligen ska ta mig till The Phone House och hämta ut en sprillans ny Iphone.

CIAO!

födelsedag 1 juli 2010



Jag fyllde 21 år och bjöd på fika ute i trädgården, vi mumsade glatt på kakor, cupcakes och cheesecake. Jag fick finfina presenter som ni ser på bilden ovan.
På dagen var jag in till mönsterås och fixade nailextentions och manikyr. Blev upphämtad av min sambo som gav mig en stor bukett med fina blommor. Väl hemma så gav han mig tre paket. det första innehöll en muffinsplåt, det andra 2 mineglas (nu har jag 9 stycken) och det tredje innehöll ett presentkort på ett par valfria träningsdojjor. Så i söndags lade jag en beställning på ett par av Reeboks easytone, och idag sprang jag ett varv i spåret med dojjorna fint på fötterna.

Älsklingen tänkte bjuda mig på lunch på inspirea, men precis när vi skulle betala så blev det strömavbrott i hela Timmernabben. Så vi cyklade hem och han tog bilen till Mönsterås för thaimat take away.

Det var en fin och lugn 21 årsdag, så som de ska vara!
CIAO!