lördag 30 juli 2011

Gångtrafikant

Gatan utanför vårt hus är en relativt trafikerad gata. Det är många som går, cyklar och åker bil. Vi har vårat uterum, som vi kallar det, åt gatan till. På både gott och ont. Det är väldigt intressant att sitta här och betrakta dem som går förbi, men dem som går förbi har även dem en tendens att nyfiket kika in på oss! Så det går självfallet åt båda hållen. En helg som denna, då det är fotbollscup, händer det massvis med saker ute på vägen.

I fredags åkte vi till bauhaus och fyndade ett loungeset att ha i uterummet. Det var nedsatt från 9995:- till 3995:- så vi känner oss rätt så nöjda.
Setet går i vitmålat trä och marinblå dynor, passar perfekt då vi ska ha marininspirerat här ute. Får lägga upp bilder sen :)

CIAO!

fredag 29 juli 2011

10 sanningar om mig:

1. Jag har inget körkort.
2. Jag dricker inte kaffe.
3. Jag MÅSTE bädda rent i sängen MINST en gång i månaden.
4. Jag MÅSTE borsta ur sängen innan jag går och lägger mig.
5. Jag MÅSTE gå en runda i huset innan jag går och lägger mig eller lämnar huset. (Alltså jag kollar så att alla lampor är släckta, elektriska apparater avslagna, inget vatten står och rinner, kyl & frys stängda och spis och ugn avslagna).
6. Jag är pedant.
7. Jag flyttade hemifrån dagen före min nittonde födelsedag.
8. Jag har flyttat fem gånger.
9. Jag bodde i lägenhet tills jag var tolv år.
10. Jag är en mästare på att ha ihjäl blommor.

torsdag 14 juli 2011

BUS

Det två första veckorna jobbade jag tolv utav fjorton dagar. Den här veckan jobbar jag en utav sju dagar, det är så det är när man är springvikarie. I tisdags åkte min syster och kusin hem efter att ha spenderat några dagar hos mig i nabben. Vi har haft filmmys, partajat både här hemma och på öland, testat Rhodos hemkörning av pizza (toppbetyg!) och tagit nattdopp i östersjön. Jag tror att brudarna var nöjda med sin vistelse, det var i alla fall jag. Idag kommer mamma, pappa och Sanna (igen) på besök, hur länge dem stannar återstår att se. Farmor och hennes man kommer imorgon men åker vidare redan på söndag. Om vädret tillåter hade vi tänkt ta en tripp till Pataholm på lördag för en fika i deras trädgårdscafé där dem bla säljer våfflor!

Igår hade jag en riktig städdag och städade hela huset uppe och nere, plus att jag städade iordning bpden ute på gården där mamma och pappa ska sova. För att få plats med våra fem gäster har vi fått placera ut dem lite här och där i huset, och för att kunna utnyttja så mycket yta som möjligt på övervåningen under vår vakna tid så har vi placerat 3 av gästerna nere i källaren och 2 utav gästerna i boden ute på gården. Jag hoppas att det ska gå bra.

Nu ska jag göra en liten omflyttning av mina pocketböcker, laga lunch och fixa iordning mig själv!

CIAO!

söndag 3 juli 2011

Ledig

Jobbade mån- lördag denna vecka. Jag har jobbat både förmiddag (7-16) och eftermiddag (15.30-21.30) den här veckan. Det är ganska skönt med varierade tider, men allra skönast var idag när jag fick vara ledig! :) i eftermiddag kommer Linnéa hit på lite pasta & pesto då hon ville lämna över en liten present.

Jag har fått massa fint i dagar 2. Av min darling fick jag underkläder, parfym och bodylotion från Armani (Armani Mainia), blender & middag för 2 på valfri restaurang.
Av "svär"familjen fick jag tre dessertglas ur serien Mine, en salladsskål m. salladsbestick & en bordsduk! Fick lite oväntat också servetter och ljus från svägerskans föräldrar :) mycket fint alltså! Ett stort tack till alla :)

CIAO!

fredag 1 juli 2011

Bemärkelsedag

Jag gratulerar jag gratulerar jag gratulerar mig själv på födelsedaaan, med blommor och med blader ska vi fira denna dager. Jag gratulerar mig själv på födelsedaaan ;)

7-16 jobb
17 tårta och paket med nabbefamiljen
18.30 middag på Rökeriet med sambon

Sen i säng tidigt då jag jobbar 7-16 imorgon också!
CIAO